YT Frequency - шаблон joomla Видео

Kako odabrati UV lampu!

Svaki tehničar za nokte u svojoj karijeri prodje mnoge faze. U principu, sto smo stručniji, ozbiljnije posmatramo profesiju i gladniji smo znanja. Na žalost, vecina nas je krenula od sredine a ne od početka. Do pre par godina, imala sam mnogo rupa u znanju na koje nisam imala odgovor niti sam znala šta mi to fali, odnosno gde bih mogla naći te odgovore jer im nisam znala uzrok. Kao i većina tehničara, birala sam proizvode koji su mi bili lakši za rad ne vodeći računa da li su iz istih sistema ili istih brendova, vodeći se motom: "Sve je to plastika i svako se trudi da proda svoj proizvod! Sad ce meni prodavci pricati šta kako radi, valjda ja vidim!" Čim nešto nije bilo kako se meni dopada i kako ja volim ili kako je meni lakse, menjala sam proizvod.O, kako sam bila u zabludi!6LGscvuuHPKa1W4HMUFmTg b

Nail Mythbuster

 

U nail industriji se radi uglavnom sa dve vrste tehnike:     Myth busted 6719

-Gel tehnika

-Akril tehnika

Svi materijali i gel i akril su akrilati samo se dele po načinu plimerizacije. Gel je UV tj svetlosno polimerizujući akrilat a akril hladnopolimerizujući akrilat tj. do polimerizacije dolazi na sobnoj temparaturi kada se spoje monmer (tecnost) i poilmer (prah).

Sindrom karpalnog kanala

Sve više osoba žali se na trnjenje i bol u predelu dlana, a da ne mogu da odgonetnu zašto se to dešava. Ovo neprijatno stanje šake ponekad se javlja iznenada, a ponekad traje u kontinuitetu, i blokira određenu osobu za uobičajene aktivnosti koje treba da obavlja. Zašto do ovakvih pojava dolazi i o čemu se tačno radi.

Foto dizajn/express dizajn

Nekoliko informacija o Foto dizajnu / Šta se podrazumeva pod foto dizajnom na noktima

Lepe i doterane ruke su jedan od aduta svake žene. Jedan pogled na ruke je dovoljan da saznate mnogo o njihovom vlasniku. Dakle, žene su spremne da ulože dosta truda da bih njihove ruke uvek izgledale besprekorno. 

Počinje se od A

Već  duže vreme razmišljam o ideji da napišem tekst vezan za svoje iskustvo baveći se ovom profesijom u nadi da ce pomoći svima koji žele ozbiljnije da se posvete svom poslu i postanu nail tehnicari dostojni tog zvanja. Bez ikakve namere da bilo koga ponižavam, vređam, omalovažavam…  samo da skrenem pažnju gde smo i ka čemu bih trebali da stremimo. Oni koji su prošli edukacije kod mene ili onima koji tek nameravaju doći na edukciju kod mene ili nekog drugog, mislim da bi trebali da znaju neke stvari.

Kontakt

dark 658.mart 34  11307 Bolec. Beograd

dark 96+381 63 8425305

dark 96+382 69 641373 (Crna Gora)

dark 173info@danijelastil.rs

 

Facebook strana